Alfa Heat Genius™ Technology Trio
Aby ste si mohli pripraviť pizzu tak dobrú ako vo svojej obľúbenej reštaurácii, výskumníci z firmy Alfa vyvinuli inovatívnu technológiu Heat Genius™, vďaka ktorej sa ingrediencie pečú pri jednej teplote a cesto pri inej, čím sa dosiahne dokonalá rovnováha.
Je to preto, že vo všetkých rúrach Alfa Heat Genius™ sa teplo pomaly uvoľňuje zo žiaruvzdorných tehál a rovnomerne sa ožaruje cez zakrivené steny rúry.
Týmto spôsobom sa môžu ingrediencie piecť rýchlejšie, pričom uvoľní časť svojej vlhkosti a základ pizze sa stane chrumkavým a mäkkým v správnom bode bez pripálenia.
Technológia, ktorá sa nachádza v peciach na pizzu Alfa radu Classico, vám umožňuje uvariť pravú neapolskú pizzu vo vašej domácej záhrade a ponúka výkon , ktorý je podobný profesionálnym modelom.
Príprava pizze nebola nikdy jednoduchšia: pripravte cesto, použite prísady, ktoré uprednostňujete, a technológia Heat Genius™ pecí Alfa ju vždy upečie k dokonalosti!
1 Žiaruvzdorná tehla HeatKeeper™
Tehla Heat Keeper™, ktorá sa vyrába výlučne v továrni Alfa v Taliansku, absorbuje a uchováva teplo oveľa lepšie ako lávový kameň alebo keramika používaná v iných domácich peciach na pizzu.
Vďaka žiaruvzdornej tehličke HeatKeeper™ základňa pecí Alfa rýchlo upečie vaše pizze, vďaka čomu budú chrumkavé a mäkké na správnom mieste.
2 Izolácia DoubleDown Ceramic Superwool®
Toto keramické vlákno ponúka dvojnásobnú tepelnú odolnosť v porovnaní s minerálnou vlnou bežne používanou v domácich peciach na pizzu.
DoubleDown Ceramic Superwool® zaručuje vynikajúcu tepelnú odolnosť počas pečenia, zabraňuje prehriatiu bočných povrchov a umožňuje vám konzistentne pripravovať dobre prepečené pizze.
3 Patentovaný systém Full Effect Full Circulation Flue System®
Tento konkrétny systém optimalizuje cirkuláciu horúceho vzduchu vo varnej komore tak, aby sa žiaruvzdorná tehla ešte viac zohriala a vaše pizze sa upiekli lepšie.
Teplo „dookola a dole“ zaisťuje, že rúra neustále udržiava správnu teplotu, aby sa základ aj ingrediencie vašej pizze dokonale upiekli.